Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 4120 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   23 Mayıs 2015 - 22:39

Tarkan Kadooğlu: Her konuda çözüm odaklı olacağız

Büyüt
Küçült
Tarkan Kadooğlu: Her konuda çözüm odaklı
Ekonomi Haberleri › Tarkan Kadooğlu: Her konuda çözüm odaklı olacağız haberi Her konuda çözüm odaklı olacaklarını söyleyen TÜRKONFEDin Başkan adayı Tarkan Kadooğlu Temel hedefimiz çok daha güçlü iş dünyası, sürekli büyüyen Türkiye ekonomisi dedi.

Türkiyenin ekonomi tabanlı önde gelen sivil toplum kuruluşlarından Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED), bugün olağan genel kurulunu yapacak. İstanbul Çırağan Palace Kempinski Balo Salonunda yapılacak genel kurul. Türkiye ve dünya ekonomisinin patronlarını bir araya getiren, mini bir ekonomi zirvesine dönüşecek. TÜRKONFEDin görevi devretmeye hazırlanan Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Onatça ile TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Cansen Başaran Symesin konuşmalarıyla başlayacak genel kurula, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Dünya Bankası Türkiye Direktörü Martin Raiser de katılarak, Türkiye ve dünya ekonomisine ilişkin görüşlerini, iş dünyasıyla paylaşacak.

‘Ülkemiz için çalışacağız

TÜRKONFEDin genel kurulunda, “Türkiyede Demokratikleşme ve Bölgesel Kalkınma” başlıklı bir de panel gerçekleşecek. Genel Kurulda konuşmaların ardından seçime geçilecek. Halen TÜRKONFED Başkan Yardımcısı olan Tarkan Kadooğlunun, başkan adayı olarak gireceği seçimde konfederasyonu, geleceğe taşıyacak yeni yönetim kurulu belirlenecek. TÜRKONFED Başkan Adayı Tarkan Kadooğlu, kongre öncesi yaptığı açıklamada, şu mesajı verdi: “TÜRKONFEDin kuruluşundan bu yana içinde yer alan bir kişi olarak ne yapmamız gerektiğini çok iyi biliyor, yönetimimize çok güveniyoruz. Yeni dönemde bir takım oyunu gerçekleştireceğiz. Türkiyenin temel ekonomik ve sosyal meseleleri başta olmak üzere her konuda çözüm odaklı olacağız. Yine yeni dönemde uluslararası alanda daha çok varlık gösterecek, ülkemiz için çalışacağız. Yurt dışındaki muadilimiz dernek ve kümelerle işbirliği içinde, Türkiye iş dünyasının yurt dışındaki temsilcisi olacağız. Temel hedefimiz çok daha güçlü iş dünyası, sürekli büyüyen Türkiye ekonomisi...”

39 KİŞİLİK YÖNETİM KURULU

Yeni dönemde konfederasyonun yönetim kurulu üyesi sayısı da 39 kişiye çıkarıldı. Tarkan Kadooğlunun çok güçlü isimlerden, önemli holdinglerin temsilcilerinden oluşan yeni yönetim kurulunda Ekinci Holdingten Faruk Ekinci, Ode Yalıtımdan Orhan Turan, Aves Gruptan Senan İdin, Açık Şirketler Grubundan Yasemin Açık, Akfen Holdingten Pelin Akın, Turcas Gruptan Batı Aksoy ve DOGÜNSİFED Yönetim Kurulu Başkanı Şahismail Bedirhanoğlu gibi isimler de bulunuyor. Bünyesindeki 22 federasyon altında toplanan 150 derneğin gücü ile 208 milyar dolarlık iş hacmine sahip olan TÜRKONFED, 1 milyonu aşkın kişiye istihdam sağlayan, 65 milyar dolardan fazla ihracat yapan 12 bin 500 iş insanını ve 30 bine yakın şirketi temsil ediyor.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024