Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 4800 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   11 Mart 2015 - 06:08

Tadellenin sahibi mama üretecek

Büyüt
Küçült
Tadellenin sahibi mama
Ekonomi Haberleri › Tadellenin sahibi mama üretecek haberi Sanset Gıda ile Tadelle, Sarelle, Lera Fresca, Sagra, Gol, Pernigotti ve Zumosol markalarıyla gıda sektöründe, Sanovel ilaç ile de ilaç sektöründe faaliyet gösteren Toksöz Grup, Montero Gıda ile bebek beslenmesi sektörüne adım attı.

Yeni marka için düzenlenen toplantıda konuşan Montero Pazarlama ve Satış Müdürü Dr. Hakan Öztekin “Toksöz Grup olarak bebek beslenmesi sektörüne girmenin heyecanı içindeyiz. Yüzde 100 Türk markası olan Evolvia NutriPROnun üretimini, stratejik ortağımız Ordesa ile beraber yapıyoruz. Ürünümüzün gelişim süreci, İspanyada 70 yılın üzerinde deneyime sahip Ordesa Laboratuarlarının Barselona Science Park Merkezinde yapıldı” dedi.

3 farklı ürün olarak satışta

Evolvia NutriPRO, anne sütünün yokluğunda veya eksikliğinde anne sütüne takviye olarak kullanılmak üzere geliştirildi. Doğumdan itibaren 6. aya kadar Bebek Sütü,  6. aydan itibaren Devam Sütü ve 12. aydan itibaren katı gıdalara ek olarak kullanılan Devam Sütü olmak üzere 3 farklı ürün satışa sunuldu.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024