Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1941 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   15 Haziran 2015 - 07:11

Sigortayeri müşterisine THY milleri kazandırıyor

Büyüt
Küçült
Sigortayeri müşterisine THY milleri
Ekonomi Haberleri › Sigortayeri müşterisine THY milleri kazandırıyor haberi

Online sigorta karşılaştırma sitesi Sigortayeri.com, Türk Hava Yollarının (THY) yolcu programı Miles&Smilesla bir kampanyaya imza atıyor.

Sigortayeri.com, yeni kampanyalarıyla gerek internet sitesi, gerekse mobil uygulama veya çağrı merkezi aracılığı ile satın alma yapan herkese avantajlar da sunuyor. Sigortayeri.comun THY işbirliğiyle başlattığı ve 31 Aralık 2015 tarihine kadar devam edecek yeni kampanyasında, Sigortayeri.comdan yapılan tüm harcamalarda Miles&Smiles kartına bonus miller yükleniyor. Bonus mil kazanmak için, Sigortayeri.comda önce ihtiyacınız olan sigorta türündeki size en uygun poliçeyi seçiyorsunuz. Ardından ödeme ekranında Miles&Smiles kutucuğuna tıklayarak, açılan ekrana Miles&Smiles kartınızın üzerinde yer alan TK numaranızı yazıyorsunuz. Satın alınan poliçe tutarındaki mil, TK numarasını girdiğiniz zaman Miles&Smiles kartınıza yükleniyor.

Kampanyada, Sigortayeri.comdaki her 1 liralık harcamanız için 1 Bonus Mil kazanırken, Seyahat Sigortalarına özel olarak her 1 liralık harcamanız için 6 Bonus Mil kazanıyorsunuz.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024