Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2134 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   08 Nisan 2015 - 06:26

Sigorta sektörü çift haneli büyüme rakamına ulaşmalı

Büyüt
Küçült
Sigorta sektörü çift haneli büyüme rakamına
Ekonomi Haberleri › Sigorta sektörü çift haneli büyüme rakamına ulaşmalı haberi

AIG Sigorta, Türkiyedeki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. AIG Sigorta Genel Müdürü Süleyman Sağıroğlu, AIG, Türkiyeyi çok önemsiyor. Yoğunluğumuzu belli pazarlara verdik.

Türkiye de bu pazarlardan biri” dedi. Türk sigorta sektörünün eskiye göre disiplinli hale geldiğini söyleyen Sağıroğlu, “Primler daha mantıklı seviyelere geldi. Kârlılık sorun olmaya devam ediyor belki ama eskiye göre daha iyiyiz. Trafik branşında ise doğrudan tazminle daha iyi hale gelinir ama disiplini elden bırakmazsak” diye konuştu.

Sektörün uzun yıllardan sonra ilk kez geçen yıl reel anlamda büyüyemediğine dikkat çeken Sağıroğlu, “Büyüme tabii daha çok ekonomiyle alakalı. Oto satışları bir önceki yıla göre ciddi bir düşüş yaşadı. Sektör verimliliğe odaklandı. Doğru risk analizine yönelme oldu ve bunlar ilerisi için iyi şeyler. Biz nasıl geçirdik dersek, bizim sektöre göre büyümemiz iyi. Genel büyümemiz yüzde 10 civarında görünüyor ama belli segmentlerde kendimiz küçülmek istedik. Onları göz önüne almazsak kendi istediğimiz yerlerde yüzde 15in üzerinde büyüdük diyebiliriz” dedi.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024