Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2708 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   17 Haziran 2015 - 05:42

Sani Şener Körfezde ilk 10 isim arasında

Büyüt
Küçült
Sani Şener Körfezde ilk 10 isim
Ekonomi Haberleri › Sani Şener Körfezde ilk 10 isim arasında haberi

TAV Grubu CEOsu Sani Şener, inşaat sektörünün prestijli dergilerinden Construction Week tarafından hazırlanan ve inşaat sektöründe Körfez Bölgesinin en etkili 100 işdamının açıklandığı listede 10. sırada yer aldı.

Şener, bu yılın listesindeki ilk 10da yer alan tek Türk isim oldu.Dergi, TAVın havalimanı inşaatında dünyanın en büyük şirketi olduğunu, Körfez Bölgesinde Suudi Arabistan, BAE ve Katar başta olmak üzere güçlü bir varlık gösterdiğini vurguladı. Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan TAV Grubu CEOsu Şener  “Bu liste sembolik bir anlam taşısa da, Türk mühendislik tekniğinin ve işçiliğinin dünyanın en zor pazarlarında gösterdiği başarının bir göstergesidir. Medinede, Ciddede, Riyadda, Abu Dabide, Umman ve Dubaide çalışan tüm elemanlarımızın ödülüdür. Biz onlara sadece tecrübemizle öncülük ediyoruz. Hızlı bir büyüme gösteren Körfez Bölgesi bugün inşaat endüstrisi açısından dünyanın en rekabetçi coğrafyasıdır. TAV olarak biz havalimanı sektöründe uzmanlaştık ve tercih edilen bir marka haline geldik” diye konuştu.  TAV İnşaatın, Engineering News Record tarafından da dünyanın en büyük havalimanı yapım şirketi olarak gösterildiğini kaydeden Şener “İnşaat şirketimiz Ortadoğuda büyümesine devam ederken, havalimanları işletme şirketimize fırsatlar açmaya devam ediyor” dedi.

Büyümeye devam

Liste, bölgede inşaat sektöründe yer alan iş insanlarının yaptıkları işler, çalışan sayıları, yarattıkları gelirler, kazandıkları ve kazanmayı bekledikleri projeler, pazardaki genel durum ve faaliyet düzeyleri incelenerek belirlendi. Ek olarak, bu kişi ve şirketlerin ekonomik parametrelere karşı tutumlarına, büyümeye devam etmek için benimsedikleri stratejilere ve engel ve sorunlar karşısında ne kadar esnek olabildiklerine ve nasıl uyum sağladıklarına da bakıldı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024