Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2352 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   12 Nisan 2015 - 07:20

Sakıp Sabancı Araştırma Ödülleri sahiplerini buldu

Büyüt
Küçült
Sakıp Sabancı Araştırma Ödülleri sahiplerini
Ekonomi Haberleri › Sakıp Sabancı Araştırma Ödülleri sahiplerini buldu haberi

Sabancı Üniversitesi Onursal Başkanı merhum Sakıp Sabancının vasiyeti üzerine verilen Sakıp Sabancı Uluslararası Araştırma Ödülü, Sakıp Sabancı Ailesi, Kurucu Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı ve Rektör A. Nihat Berkerin evsahipliğinde törenle sahiplerini buldu.

Bu yılki konusu ‘Türkiyede Çeşitlilik İçerisinde Birlikte Yaşamak, Diyalog ve İşbirliği olarak belirlendi. Jüri Özel Ödülüne University of Utrechtten Emeritus Profesör Martin Van Bruinessen layık görüldü. Profesör Martin Van Bruinessen, 1970li yıllardan bu yana Ortadoğu ve Türkiye üzerine çalışmaya başladı. Antropolojik saha araştırmasına dayanan “Ağa, Şeyh ve Devlet” (Agha, Shaikh and State) adlı kitabı daha o zamanlar adı bile olmayan Kürt çalışmalarında çığır açıcı bir kitap oldu. Eşit ağırlıklı verilen üç ‘Makale Ödülüne ise Mahiye Seçil Dağtaş, Haydar Darıcı ve Anoush Tamar Suni layık görüldü.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024