Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2092 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   09 Nisan 2015 - 12:54

Sabancı Holding Kordsayı satışa çıkardı

Büyüt
Küçült
Sabancı Holding Kordsayı satışa

Sabancı Holding, Kordsada sahip olduğu şirket sermayesinin yüzde 25ini çeşitli uluslararası nitelikli yatırımcılara satış sürecini başlattı.

Sabancı Holdingten Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamaya göre; bu işlemi gerçekleştirmek üzere Deutche Bank AG, UBS Limited ve Ak Yatırım Menkul Değerler A.Ş. yetkili olarak atandı.

Açıklama KAPtan şöyle verildi: İştiraklerimizden Kordsa Global Endüstriyel İplik ve Kord Bezi Sanayi ve Ticaret A.Ş.de sahip olduğumuz şirket sermayesinin %25ini temsil eden 48.632.269,00.-TL nominal değerli payların çeşitli uluslararası nitelikli yatırımcılara satış süreci başlatılmıştır. Şirketimiz bu işlemi gerçekleştirmek üzere Deutche Bank AG, UBS Limited ve Ak Yatırım Menkul Değerler A.Ş.yi yetkili olarak atamıştır. İşlem çerçevesinde sadece nitelikli kurumsal yatırımcılara satış gerçekleştirilecek olup, herhangi bir ülkede halka arz işlemi gerçekleştirilmeyecektir. İşlem yalnızca nitelikli yatırımcılara yapılacak satışları kapsamakta olduğu için, Türkiyede de halka arz niteliğini taşımayacaktır.

İHA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024