Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2341 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   18 Mart 2015 - 06:15

Rusyaya turizm çıkarması

Büyüt
Küçült
Rusyaya turizm
Ekonomi Haberleri › Rusyaya turizm çıkarması haberi

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, bugün başlayacak MITT 2015 Seyahat ve Turizm Fuarı kapsamında Moskovayı ziyaret ederek, temaslarda bulunacak.

Bakan Çelik, özellikle Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğunda yaşanan olumsuz gelişmelerin Türkiyeyi etkilememesi için yurtiçinde ve dışında bir dizi görüşme trafiğinde bulunuyor. Çelik, 21 Marta kadar sürecek ve sektörün devlerini buluşturan 22inci MITT 2015 Seyahat ve Turizm Fuarına katılacak. Rusya Kültür Bakanı Viladimir Medinsky ve Rusya Federal Turizm Ajansı Başkanı Oleg Safonov ile görüşmeyi planlayan Çelik, ayrıca Rus tur operatörü temsilcileri ile bir araya gelecek, Türk turizm temsilcilerini ziyaret edecek. Bakan Çelik görüşmelerde, geçen ay Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan ve Rusyayı da kapsayan uçaklara ek yakıt desteğini ve tur operatörlerine sağlanacak kolaylıkları anlatacak.

Türkiye, MITT Moskova Seyahat ve Turizm Fuarında ilk kez düzenlendiği yıldan bu yana Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından aralıksız temsil ediliyor. Bakanlık bu yıl bin 254 metrekare ile fuarın en büyük katılımcısı. Ayrıca Bakanlık dışında, Türkiyeden çok sayıdaki tesis, acente, kurum ve kuruluştan yüzlerce temsilci iştirak edecek. Bakan Çelik, coğrafyamızda yaşanan ekonomik ve siyasi gelişmelerin, ülke ekonomisinin lokomotifi konumunda olan turizm sektöründe dalgalanmalar yaşatabileceğini belirterek, “Rusya bizim için önemli bir pazar, Ruslar için de biz önemli bir turizm destinasyonuyuz. Bu kapsamda tanıtım faaliyetlerini artıracağız ve maddi destekler sağlayacağız” dedi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024