Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2273 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   11 Haziran 2015 - 06:29

Rahmi Koça Fransadan Legion DHonneur nişanı

Büyüt
Küçült
Rahmi Koça Fransadan Legion DHonneur
Ekonomi Haberleri › Rahmi Koça Fransadan Legion DHonneur nişanı haberi

Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi M. Koç, 1802 yılından bu yana Fransız hükümeti tarafından verilen en üst düzey nişan olan Legion DHonneure layık görüldü.

İstanbulda Fransız Sarayında düzenlenen törende Rahmi M. Koça nişanı, Fransanın Türkiye Büyükelçisi Laurent Bili takdim etti.

Bili, törende yaptığı konuşmada Fransanın Rahmi M. Koçu dostları arasında görmekten ve bu onursal taltif töreni aracılığıyla, Türkiye Cumhuriyetinin kıymetli bir vatandaşının mesleki ve insani geçmişine duyduğu saygıyı ifade etmekten büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti. Rahmi M. Koç da “Bugün hayatımdaki müstesna akşamlardan birini daha yaşıyorum. Benden sonra da çocuklarımın ve torunlarımın iftihar edeceği bu ödülü müzemde onurla teşhir edeceğim” dedi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024