Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2276 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   16 Nisan 2015 - 06:06

Profilo: Sorunsuz geçiş süreci için çalışıyoruz

Büyüt
Küçült
Profilo: Sorunsuz geçiş süreci için
Ekonomi Haberleri › Profilo: Sorunsuz geçiş süreci için çalışıyoruz haberi

Profilo Ödeme Sistemlerinin İcra Kurulu Başkanı Kirtiş, yazar kasa geçiş sürecini sorunsuz gerçekleştireceklerini belirterek Buna göre planlama yaptık dedi.

Profilo Ödeme Sistemlerinin İcra Kurulu Başkanı Veli Tan Kirtiş, 2016 yılında tüm kasaların ‘akıllı yazar kasa olarak değişecek olmasında, şirketin bu tecrübesinin kullanıcılar için ciddi bir avantaj oluşturacağını söyledi. Kirtiş “Ocak 2016ya kadar yaklaşık 2 milyon klasik yazar kasa, yeni nesil yazar kasa ile değişecek. Tüm müşterilerimizin yeni nesil yazarkasaya geçiş sürecini sorunsuz gerçekleştirmelerini sağlamayı amaçlıyoruz. Onay süreci bitmek üzere olan masaüstü kasalarımız da, masaüstü eski yazar kasaların yerine tercih edilecek. EFTPOS cihazları ile entegre, yeni nesil yazar kasa geçişinde esnafa sorun yaratmayacak ürün ve operasyonlarımızı planlıyoruz” dedi.

Terminal Yönetim sistemi

Yeni nesil yazarkasa dönüşümü ve EFTPOS entegrasyonunda, mükelleflerin kesintisiz olarak işlerini devam ettirmelerini sağlayacaklarını aktaran Kirtiş, yeni nesil ile birlikte yazar kasayı sadece bir donanım olarak algılamadıklarını, aynı zamanda üzerindeki uygulamalarla da mükellefler için katma değer yaratmayı hedeflediklerini kaydetti. Kirtiş, şöyle devam etti: “Profilo Ödeme Sistemleri olarak, Yeni Nesil Ödeme Kaydedici Cihazları yönetmek, uzaktan yazılım güncellemek,uzaktan parametre yüklemek ve Gelirler İdaresi Başkanlığı ile etkin iletişim kurmak amacıyla kullanılan Terminal Yönetim Sistemimizi (TSM), iş ortaklarımız ve mükelleflere en iyi şekilde katma değer yaratacak şekilde ve GİB başkanlığının istediği güvenlik standartlarına uygun olarak geliştirdik ve hayata geçirdik. Geliştirdiğimiz bu sistem ile mükellefler için; detaylı stok raporları oluşturma, satış raporu gönderme, mobil çalışan yazarkasalar için mali raporları mükelleflere ulaştırma, istendiği anda konum bilgisini mükellefle paylaşma, çok adetliyazarkasa kullananlarda operasyonlarını hatasız gerçekleştirmeleri için uzaktan terminal yönetimi yapma gibi, müşteriye özel farklı uygulamalar sunabiliyoruz.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024