Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2432 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   03 Nisan 2015 - 16:57

Petrolü çökerten anlaşma!

Büyüt
Küçült
Petrolü çökerten
Ekonomi Haberleri › Petrolü çökerten anlaşma! haberi İran ile nükleer anlaşma haberi petrol fiyatlarını tepeteklak etti. Şimdi ise İranın ne zaman petrol ihracatına başlayacağı merak konusu oldu...

İranın nükleer programını sınırlaması karşılığında yaptırımların kaldırılabileceği yönündeki haberler Brent petrolün yönünnü aşağıya çevirdi. Dün yüzde 4 değer kaybeden petrol bugün de yüzde 3.77 ekside.

Brent petrolü İran ile altı büyük ülke arasında Tahran'ın nükleer programının sınırlanması karşılığında ekonomik yaptırımların kaldırılmasına imkan verecek çerçeve anlaşmaya varılmasının ardından dün yüzde 4'e yakın değer yitirdi.

Yetkililer nihai anlaşmaya henüz varılmadığına, uzmanlar ise İran'ın ne zaman petrol ihraç etmeye başlayacağının belli olmadığında dikkat çekiyor. İran'ın petrol ihracatını sınırlayan yaptırımlar ancak 30 Haziran'a kadar varması hedeflenen nihai anlaşmanın ardından kaldırılacak.

Brent bugün de yüzde 3.77 düşüşle varil başına 54.95 dolardan işlem görüyor. 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024