Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3645 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   19 Mart 2015 - 06:11

Motosiklet sürücülerine Groupama Moto KaskO

Büyüt
Küçült
Motosiklet sürücülerine Groupama Moto
Ekonomi Haberleri › Motosiklet sürücülerine Groupama Moto KaskO haberi

Motosiklet sahiplerini ve motosikletlerini risklere karşı teminat altına alan Moto KaskO, çarpma, çarpışma, yanma, çalınma, grev, lokavt, terör ve sabotaj sonucu meydana gelecek hasarlar ile su baskınlarından meydana gelebilecek zararların karşılanmasını sağlıyor.

Kask ve koruma kıyafetlerini, yan ve arka çantalarını, koruma demirlerini de sigorta güvencesi sunan Groupama Moto KaskO, hem yurtiçi hem de yurtdışında sigortalının motorunu kasko güvencesi altına alırken, geniş teminat içeriği ile kaza sonucu 3üncü şahıslara gelebilecek bedeni ve maddi zararları da sigorta kapsamına alıyor. Moto KaskO ayrıca, motosiklete binip inerken veya bakımı yapılırken karşılaşılabilecek kaza sonucu ölüm ya da sürekli sakatlık durumunda tedavi masraflarını da kapsıyor.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024