Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2377 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   06 Nisan 2015 - 07:03

Milli uçak motoru için alt yapı hazırlanıyor

Büyüt
Küçült
Milli uçak motoru için alt yapı
Ekonomi Haberleri › Milli uçak motoru için alt yapı hazırlanıyor haberi

Uluslararası havacılık sanayinin motor üretiminde önemli bir yere sahip TUSAŞ Motor Sanayi (TEI), gelecek 20 yıllık projeksiyonunu hazırladı.

TEI, vizyon ve misyonunu ele aldığı çalıştayda özgün tasarıma sahip milli motorların üretimi için yeni stratejilerini gündeme aldı.  TEI, Genel Müdürü Mahmut Faruk Akşit liderliğinde gerçekleşen çalıştaya sektörün önde gelen uzmanları ve akademisyenler katıldı.   TEInin yanı sıra havacılık sanayinin de hedef, misyon ve vizyonunun ele alındığı çalıştayda, özellikle savunma sanayine havacılık alanında motor üreten kurumun geleceği için uzmanlar görüşlerini paylaştı. Gelecek 20 yılı kapsayan projeksiyonda TEI tarafından üretilecek özgün tasarıma sahip milli motorların planlama, tasarım, imalat süreçlerinin yanısıra, uluslararası alanda motor parça imalatı ve bakımı konusunda da atılması gereken adımlar gündeme gelerek bu yönde çalışma prensipleri ortaya kondu. TEI, oluşturduğu stratejik yönetim planıyla sistemli bir şekilde yürüttüğü tasarım çalışmalarıyla da sektöre rol model olmaya devam edecek ve uluslar arası arenada da sektörünün en önemli oyuncuları arasında yer alacak.   



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024