Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2177 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   13 Nisan 2015 - 05:59

Mehmet Kutman: Çözüm ve başkanlık sisteminin getirisini çocuklarımız görecek

Büyüt
Küçült
Mehmet Kutman: Çözüm ve başkanlık sisteminin getirisini çocuklarımız
Ekonomi Haberleri › Mehmet Kutman: Çözüm ve başkanlık sisteminin getirisini çocuklarımız görecek haberi

Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Mehmet Kutman kalkınmanın hizmet sektöründen gelmesi gerektiğini belirterek İstanbula 3. havalimanı eleştirildi.

Oysa alınmış en doğru karar. Bence kapasitesi küçük bile. Havayollarında trafiğin en çok olduğu bölge İstanbula doğru kayıyor. Jeopolitik olarak dünyanın merkezindeyiz. Bunun altyapısı kurulmasının çok katkısı olacak. Bugün yapılan yatırımlar vizyon gerektiriyor. Bu politikada da böyle. Çözüm Süreci ya da başkanlık sistemini eleştiriyor insanlar. Bunlar tartışılsın, konuşulsun. Bunlar doğru kararlar. Bunun refahını, getirisini çocuklar görecek. Dolayısıyla ülkede geleceğe yatırım yapılıyor” dedi. Kutman, 2005te kazandıkları ancak daha sonra iptal edilen Galataport ihalesine yönelik karşı çıkışları da “vatan hainliği” olarak nitelendirdi.

Çalışmak istedim, ortak oluyorlar

Kutman, dünyanın en büyük yatırım bankalarından Goldman Sachs ile ortaklık yapma konusunda, “Hayatım boyunca Goldman Sachsta çalışmak istedim, kısmet olmadı. Şimdi ortak oluyorlar. İnceleme süreci devam ediyor, herhalde bir iki haftaya kadar biter. Şu ana kadar olumsuz hiçbir şey gözükmüyor. Goldman Sachsın ortak olacağı bir mekanizma benim için çok önemli” dedi. Kutman Global Liman İşletmelerinin halka arz sürecinin mayıs ayının ilk haftasında biteceğini belirterek, “Şu anda süreç çok iyi gözüküyor. Hem rakamdan hem de talepten memnunum” dedi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024