Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1505 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   17 Haziran 2015 - 05:42

Marmarabirlikten 30 milyon dolar ihracat hedefi

Büyüt
Küçült
Marmarabirlikten 30 milyon dolar ihracat
Ekonomi Haberleri › Marmarabirlikten 30 milyon dolar ihracat hedefi haberi

Marmara Zeytin Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (Marmarabirlik) Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, bu yıl, son 5 senenin ortalamasının yüzde 50 fazlasına karşılık gelen 6 bin ton ürün ihraç etmeyi ve 30 milyon dolarlık satışa ulaşmayı hedeflediklerini açıkladı.

Avrupa Bayiler Toplantısını Almanyanın Köln kentinde gerçekleştiren birlik, satışlarını artırmak için Avrupalıların damak tadına uygun ürünlerle etnik pazarlar dışındaki ulusal market raflarında yer almak üzere yeni stratejiler belirledi. Asa, toplantıda yaptığı konuşmada, son 5 yılda ortalama 4 bin ton seviyesinde gerçekleşen ihracat rakamlarının 2015 sonu itibariyle 6 bin tonun üzerine çıkmasını beklediklerini belirtti. Asa, şöyle devam etti:

Avrupada payımız artıyor

“Marmarabirlik markası Avrupada her geçen gün daha da güçleniyor ve pazar payımız artıyor. Yapılacak yatırımlarla farklı damak tatlarına uygun ürün çeşitliliğini artırmak ve ihracatı daha da geliştirmek, yeni ürün çeşitleriyle Avrupa ülkelerindeki bilinirliğimizi artırmak, ulusal zincir mağazaların raflarında daha fazla yer almak ve dolayısıyla pazarda her geçen gün daha da büyümek, Marmarabirlikin uzun vadeli ihracat hedefleri arasında.”





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024