Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2725 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   19 Mart 2015 - 06:11

Mapfrenin pazar payı ikiye katlandı

Büyüt
Küçült
Mapfrenin pazar payı ikiye
Ekonomi Haberleri › Mapfrenin pazar payı ikiye katlandı haberi

Mapfre Genel Sigortanın son 5 yılda pazar payını yüzde 3ten 6ya çıkardığını belirten Mapfre Yönetim Kurulu Başkanı ve CEOsu Antonio Huertas, sektörde 5inci şirket konumuna geldiklerini söyledi.

Türkiyede Bireysel Emeklilik Sisteminin (BES) son 10 yılda çok ciddi bir yol kat ettiğini vurgulayan Huertas, sistemin bu anlamda çok ciddi bir başarı yakaladığını ifade etti. “Türkiyede önümüzdeki 5 yıl içinde pazar payımızı iki katına çıkararak yüzde 10a ulaşmayı hedefliyoruz” diyen Huertas sözlerini şöyle devam etti: “Biz Mapfre olarak Türkiye BES piyasasını yakından takip ediyoruz, şartların uygun olması halinde fırsatları değerlendirmeye hazırız.

Türkiyede 1.261 çalışanımız, 17 bölge ofisimiz ve 2.500ün üzerinde acentemizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 2016 yılında İstanbulda yeni genel merkezimize taşınacağız. Geçmiş yıllarda gerçekleştirdiğimiz bu başarılarımızı göz önünde bulundurarak oluşturduğumuz planlar doğrultusunda; önümüzdeki 5 yıl içerisinde pazar payımızı 2 katına çıkararak yüzde 10u bulmayı hedefliyoruz. Bütün bunları göz önünde bulundurarak Mapfre Genel Sigortanın Grup içerisinde stratejik 5 ülkeden biri olduğunu söyleyebiliriz.”

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024