Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2028 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   13 Mayıs 2015 - 05:55

Madridde ailece Final Four tatili

Büyüt
Küçült
Madridde ailece Final Four
Ekonomi Haberleri › Madridde ailece Final Four tatili haberi

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımının oynayacağı Euroleague Final Four maç heyecanını 19 Mayıs resmi tatili ile birleştiren taraftarlar ailece Madride akın etti. Tur şirketleri talebe cevap verebilmek için alternatif organizasyonlar düzenlerken, THY de ek sefer koydu.

Merve DikbaÅŸ - Kaan Zenginli

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı, Euroleague Final Four maçları için İspanyada tarih yazmaya gidiyor. Madridde ilk maçını 15 Mayısta Real Madrid ile oynayacak olan Fenerbahçe Ülker, maçı kazanması durumunda CSKA Moskova ve Olympiakos karşılaşmasının galibiyle final oynayacak. Bu heyecanı yaşamak isteyen basketbol severler ise şimdiden tur şirketlerine akın etti. Birçok tur şirketi bu dev maç için organizasyon düzenledi. Konaklama, ulaşım ve maç bileti de dahil satılan turlara ilgi oldukça fazla. Turlara bu denli ilginin olmasının bir sebebi de maçların yapılacağı hafta sonunun ardından 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı resmi tatilinin gelmesi.

Futbolda bu ilgiyi görürdük

Jollytur Yurtdışı Turlar Yurtdışı Departman Müdürü Tolga Tekin, Fenerbahçenin katılacağı Final Four öncesi, futbol turnuvalarında görmeye alışık oldukları bir ilgiyle karşılaÅŸtıklarını söyledi. Tekin “3 özel uçak kiralayarak full charter yaptık. Bu ÅŸekilde taşıdığımız 600 civarında basketbolsever dışında normal tarifeli turlarımız ile beraber bin kiÅŸiyi Madride götürüyoruz. Final Fourun 19 Mayıs haftasına gelmesi insanların eÅŸlerini ve çocuklarını da alarak seyahat edebilmesi açısından da avantajlı oldu” diye konuÅŸtu. tatilsepeti.com Genel Müdürü Koray Küçükyılmaz ise “Fenerbahçe daha Final Fouru garantilemeden taraftarlardan rezervasyon talebi almaya baÅŸlamıştık. Sanırız Fenerbahçeli misafirlerimiz Final Foura inanmışlar. Euroleague Final Four Madrid maç turlarını otel kategorilerinde ve 15-17 Mayıs ve 15-18 Mayıs olmak üzere 2 ayrı alternatif tarih olarak sunuyoruz. Genel olarak paket turlar, otel konaklaması, uçak bileti, havalimanı transferi, rehberlik hizmetleri ve maç günü stadyuma transfer hizmetlerini kapsıyor. Tur fiyatları, maç bileti hariç ortalama 800 Euro civarında. Tur rezervasyonlarına bakıldığında, erkek misafirlerin yanı sıra kadın misafirler ve çocukların da katılım gösterdiÄŸini söyleyebiliriz. Kadın ve çocukların da bu ÅŸekilde ilgi göstermesinin Türk basketbolu için sevindirici olduÄŸunu düşünüyoruz” diye konuÅŸtu.

THY ek sefer koydu

Mika Turdan yapılan açıklamada da “Biz zaten Fenerbahçeye inanmış ve turlarımızı hazırlamıştık. Åžu ana kadar 400 kiÅŸilik satış yaptık” denildi. Fenerbahçe Ãœlkerin Final Foura yükselmesi ile taraftarlar THYye akın etti. THY de Madride ek sefer koyacağını açıkladı. 

Biletler karaborsada 28 bin liraya ulaştı

Öte yandan Fenerbahçe Ülkerin Final Foura yükselmesi ile maç biletleri karaborsaya düştü. Geçtiğimiz kasım ayında Euroleaguein genel satışa çıkardığı ve ilk 24 saatte tükenen biletler internetten satışta uçuk fiyatlara ulaştı. İkinci el satış sitelerinde bilet fiyatları 2 bin liradan başlayıp 28 bin liraya kadar yükseliyor. Kasım ayında satışa çıkan biletlerin yüzde 60ının Real Madridli taraftarlar tarafından alındığı belirtildi.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024