Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2759 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   07 Nisan 2015 - 06:21

Maaşını DenizBanka taşıyana sıfır faizli 5 bin lira kredi fırsatı

Büyüt
Küçült
Maaşını DenizBanka taşıyana sıfır faizli 5 bin lira kredi
Ekonomi Haberleri › Maaşını DenizBanka taşıyana sıfır faizli 5 bin lira kredi fırsatı haberi

Denizbank Hürmetlerimizli yaklaşımı ile emeklilere özel kampanyalar sunuyor. Maaşını Denizbanka taşıyan emekliler 10 ay vadeli 5 bin lira kredi imkanından 0 faiz kolaylığı ile yararlanabiliyor. Emekliler ayrıca ücretsiz havale ve EFT imkanlarından da bulunuyor.

DenizBank, geliştirdiği Emekli Bankacılığı ile ‘Hürmetlerimizle yaklaşımıyla emeklilere özel fırsatlar sunmaya devam ediyor. Maaşını Denize transfer eden emekliler 10 ay vadeli 5 bin lira sıfır faizli ve masrafsız kredi fırsatından faydalanabiliyor. Daha yüksek tutarda kredi ihtiyacı olan emekliler ise aylık yüzde 0.95ten başlayan faiz oranı avantajından faydalanabiliyor. Emeklilere verilen değerin bir ülkenin gelişmişlik düzeyinin önemli bir göstergesi olduğunu belirten Denizbank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Oğuzhan Özark, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: Özel sektör bankaları içinde emeklilere ayrıcalıklı hizmet anlayışını getiren bankamız, bu alanda ilklere imza atmak üzere yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyor.  Bu bağlamda son kampanyamız ile emekli maaşını bankamıza aktaran büyüklerimize 5 bin lira sıfır faizli ve masrafsız kredi fırsatı sunuyoruz.”

Yüksek kredide faiz 0.95

Daha fazla kredi ihtiyacı olan müşterilere de uygun faizli kredi imkinı sunduklarını belirten Özark “Daha yüksek tutarda kredi ihtiyacı olan emeklilerimize ise aylık yüzde 0.95ten başlayan faiz oranı ile ihtiyaçları için destek oluyoruz. Emeklilerimize ‘Hürmetlerimizle yaklaşımını benimseyen banka olarak büyüklerimizin hayatını Denizde güzel kılmak, ilk arzumuz. Önümüzdeki dönemde de emeklilerimizin ihtiyaçlarını yakından takip etmeye devam edeceğiz. ”

Ücretsiz Havale Ve EFT

Şubelerde işlem önceliği, uygun faizli ihtiyaç kredileri, acil nakit ihtiyacı için Kurtaran Hesap, internetten ve iletişim merkezinden ücretsiz havale ve EFT, Türkiyedeki ve dünyadaki tüm ATMlerden ücretsiz para çekme ve hesap bakiyesi sorgulama, vadeli mevduata özel faiz oranları ve hesap işletim ücreti muafiyeti DenizBankın emeklilere sunduğu fırsatlar arasında yer alıyor.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024