Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2542 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   17 Mart 2015 - 13:08

Lufthansa pilotları greve gidiyor

Büyüt
Küçült
Lufthansa pilotları greve

Avrupanın en büyük havayolu şirketi olan Lufthansa Havayollarında çalışan pilotlar, yarın greve gideceklerini bildirdi. Alman Pilot Sendikası Cockpit tarafından yapılan açıklamada, erken emeklilik maaşları üzerinde bir süredir anlaşma sağlanamaması nedeniyle grev kararı alındığı kaydedildi.

Almanya genelinde 24 saat boyunca geçerli olacak grevin, havayolu şirketinin yan kuruluşu olan Germanwings ve Eurowingsi etkilemeyeceği bildirildi. Açıklamada, havayolunun genç pilotlara daha cazip çalışma koşulları sunmak istediği kaydedildi. Havayolunun, 55 yaşında emekli olan pilotların emeklilik yaşı 65e çıkarılana kadar yüzde 60a varan maaş ödeneklerinin azaltılmasını talep ettiği öğrenildi.

Emeklilik koşullarının değiştirilmesini isteyen havayolu pilotları, geçtiğimiz yıldan bugüne zaman zaman grev kararı almıştı.

İHA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024