Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2101 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   20 Ağustos 2015 - 11:29

Londranın kalbine Türk simidi

Büyüt
Küçült
Londranın kalbine Türk

Geleneksel Türk lezzetlerini dünya ile buluşturan Simit Sarayı, yurt dışı mağazalarına bir yenisini daha ekledi.

Dünya markası olma vizyonuyla yurt dışında büyümesini sürdüren Simit Sarayı, Londra şehir merkezinin en ünlü ve işlek kavşağı Piccadilly Circusta üçüncü mağazasını hizmete sundu. Turistlerin ve halkın en çok tercih ettiği, canlılığıyla şehrin görülmeye değer en prestijli caddelerinden biri olan ve Londranın 100 yılı aşkın zamandır neon ışıklarıyla aydınlatılan en önemli kavşağında yer alan Simit Sarayı Piccadilly Circus, temmuz sonunda açıldı.  İngilteredeki ilk mağazasını Londra Oxfort Streette hizmete sunan Simit Sarayı, Londrada gördüğü yoğun ilgi üzerine nisan ayında ikinci mağazasını Bond Streette sevenleriyle buluşturdu.

Avrupa buradan yönetilecek

Bir yıl içinde Londrada üçüncü mağazalarını açmaktan ve gördükleri ilgiden memnun olduklarını belirten Simit Sarayı İcra Kurulu Başkanı Abdullah Kavukcu “2015 sonuna kadar İngilterede toplamda yedi mağaza ile hizmet vermeyi planlıyoruz. Avrupa üssümüz Londra ve Avrupadaki tüm mağazalarımızı Londradan yöneteceğiz” diye konuştu.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024