Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2186 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   17 Nisan 2015 - 05:44

Kotilden bekar pilotlara: Bir an önce evlenin

Büyüt
Küçült
Kotilden bekar pilotlara: Bir an önce
Ekonomi Haberleri › Kotilden bekar pilotlara: Bir an önce evlenin haberi

Türk Hava Yollarının (THY) yeni pilotları mezun oldu.

Floryada düzenlenen törende üçü kadın 86 yeni pilota brövelerini takan THY Genel Müdürü Temel Kotil, bekar pilotlara ‘evlenin tavsiyesinde bulundu. Temel Kotil, pilotların yaşam stillerinin çok önemli olduğunu ifade ederek, “Fransadaki kaza bize yepyeni bir şey öğretti. Pilotluğun aslında çok kritik bir görev olduğunu. Orada kız arkadaşından ayrıldıktan sonra kaza olmuş. Dolayısıyla arkadaşlar kesin olarak bekar olanlara evlilik için yönlendirme yapıyoruz onu bilin” dedi.

Kotil, yeni mezun 86 pilotun sadece üçünün kadın olmasının kendisinde rahatsızlık yarattığını belirterek, “Şu anda filomuzda sadece 40 bayan pilot var. 4 bin pilotumuz var, yarısı kadın olsa 2 bin yapar. Biz bundan vazgeçtik. Hiç olmazsa yüzde 10 olsun yani 400 olsun. Tüm şartlara uygun bayanları pilot olmaya davet ediyorum” dedi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024