Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2669 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   17 Şubat 2015 - 16:15

Koç Holdingin yeni CEOsu Levent Çakıroğlu oldu

Büyüt
Küçült
Koç Holdingin yeni CEOsu Levent Çakıroğlu

Koç Holding CEO olarak görev yapmakta olan Turgay Durakın 31 Marttan itibaren emekliye ayrılacak olması nedeniyle, söz konusu göreve Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Levent Çakıroğlunun atanacağını duyurdu.

Holdingden KAPa yapılan açıklamada, Çakıroğlunun 17 Şubat 2015 tarihi itibariyle Koç Holding CEO Vekili, 31 Mart 2015 tarihinden itibaren de CEO olarak görev alacağı belirtildi.

Açıklamaya göre, Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı olarak ise, Arçelik ARCLK.IS Finansman ve Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Fatih Kemal Ebiçlioğlunun atanacağı ifade edildi.

LEVENT ÇAKIROĞLU KİMDİR?

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümü mezunu olan ve yüksek lisansını Illinois Üniversitesinde yağan Çakıroğlu, 1988-1991 yılları arasında Maliye Bakanlığında Hesap Uzmanı Yardımcısı görevini yürütürken, 98-2002 yılları arasında Koç Holdingde Mali İşler Koordinatörü, 2002-2007 arasında ise Koçtaş Yapı Marketlerinde Genel Müdürlük görevini yürüttü. 2010 yılından bu yana Çakıroğlu holding bünyesinde Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanlığı görevini sürdürüyor. Koç Holdingin şu andaki CEOsu ise Turgay Durak

REUTERS





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024