Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1911 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   13 Nisan 2015 - 05:59

KOBİlere döviz dalgası ve teminat için yeni ürün

Büyüt
Küçült
KOBİlere döviz dalgası ve teminat için yeni
Ekonomi Haberleri › KOBİlere döviz dalgası ve teminat için yeni ürün haberi

Albaraka Türk, KOBİlerin döviz ve teminat sorunlarına çözüm üretiyor. Albaraka Türk Genel Müdürü Fahrettin Yahşi, KOBİlerin kur dalgalanmalarına karşı korunmaları ve teminat sıkıntısı konularında, özel bir ürün üzerinde çalıştıklarını söyledi.

Türkiyenin ilk katılım bankası olan Albaraka Türk, KOBİlerin kurdaki dalgalanmadan etkilenmemeleri için yeni bir üzerinde çalışıyor. Geçtiğimiz yıl haziran ayında başlayan ‘Albaraka KOBİ Buluşmaları kapsamında Gaziantepte üçüncü kez gerçekleştirilen toplantıda konuşan Albaraka Türk Genel Müdürü Dr. Fahrettin Yahşi, yıl içinde KOBİlere yönelik yeni uygulamalara başlayacaklarını belirtti. Yahşi, “Hem mevcut müşterilerimiz hem de yeni müşterilerimiz için özel ürün paketleri geliştireceğiz. 2015 yılı içinde KOBİlere özel portal açarak, yeni bir kanal üzerinden onlara destek olmaya devam edeceğiz. KOBİlerimizin kur dalgalanmalarına karşı korunmaları amacıyla, faizsiz bankacılık prensiplerine uygun özel bir ürün üzerinde çalışmalarımızı yıl içinde tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.

Teminat sorununa çözüm

KOBİlerin en büyük problemlerinden birinin bankacılık sektörüne karşı teminat vermek olduğunu söyleyen ve bu alanda Albaraka Türk olarak özel bir ürünün tanıtımına  hazırlandıklarını kaydeden Yahşi, KOBİlere güvenlerinin tam olduğu hatırlatmasında bulundu. Albaraka içinde toplam kredilerde KOBİlerin aldığı payın yüzde 35 olduğu bilgisini veren Yahşi “Bu durum bizim KOBİ bankacılığına verdiğimiz değerin bir göstergesidir. Dünyada KOBİler toplam kredilerden yüzde 42lik pay alıyor. Türkiyede bu oran yüzde 27de kalıyor” diye konuştu.

Müşteri sadakati önemli olacak

Özellikle KOBİlerin ihtiyaçlarının en uygun şartlarla karşılanması, taleplerinin hızlı, etkin bir şekilde cevaplanmasının önemine değinen Yahşi “Benzer fiyatlamaların sunulduğu sektörde farklılaşmanın dinamiği, temel bankacılık ürünlerinin yanında hizmet çeşitliliğinin arttırılması ve müşteri sadakatini sağlamak olacak. Katılım bankacılığının ana ürünleri olan Kurumsal Finansman Desteği ve leasing paketlerimizle KOBİlerin ihtiyacı olan makine, teçhizat, hammadde, ara madde alımlarını finanse etmekteyiz. Ayrıca, sektörel ve finansal destek paketlerimizle de KOBİlere hizmet sunmayı hedefliyoruz” dedi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024