Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1788 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   15 Haziran 2015 - 07:11

Katılım Emeklİlİkten krİtİk hastalıklara karşı sİgorta

Büyüt
Küçült
Katılım Emeklİlİkten krİtİk hastalıklara karşı
Ekonomi Haberleri › Katılım Emeklİlİkten krİtİk hastalıklara karşı sİgorta haberi

Katılım esaslı BES ve hayat sigortası ürünlerini birlikte sunan Katılım Emeklilik, şimdi de Kritik Hastalıklar Sigortasını tüketiciyle buluşturuyor.

Katılım Emeklilik, her yıl dünyada ölüm sebeplerinin en yüksek seviyelerde olduğu, tedavisi pahalı olan ve uzun süren kalp krizi, inme ve kansere karşı bireyleri koruma altına alıyor. Katılım Emeklilik Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, belirtilen kritik hastalıklar durumunda sigortalılar, herhangi bir hastane faturası gerekmeden, ödenen toplu para ile tedavi masraflarını veya diğer giderlerini teminat limitleri dahilinde karşılayabiliyor.

Ücretsiz asistans hizmeti

Kritik Hastalıklar Sigortasından 18-65 yaş arası tüm bireyler yararlanabiliyor. Katılım Emeklilik, kritik hastalıklar sigortası kapsamında tıbbi bilgi ve danışmanlık, tıbbi nakil kara ambulansı, hava ambulansı ile nakil organizasyonu, konusunda uzman doktor ve hemşire gönderim organizasyonu gibi ücretsiz asistans hizmetleri de bulunuyor.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024