Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1968 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   21 Mayıs 2015 - 06:15

Katılım bankalarından özel bankalara açık davet

Büyüt
Küçült
Katılım bankalarından özel bankalara açık
Ekonomi Haberleri › Katılım bankalarından özel bankalara açık davet haberi

Türkiye Katılım Bankaları Birliği (TKBB) Başkanı Derya Gürerk, özel bankaları da katılım bankacılığı alanına davet ettiklerini belirterek, Güçlü sermaye, güçlü kaynak, sektörün büyümesi için en önemli unsur. Onları pencereden değil kapıdan davet ediyoruz. Pencere yöntemini tasvip etmiyoruz dedi.

TKBBnin 14. Olağan Genel Kurul Toplantısının açılışında Gürerk, 2025 yılında bankacılık sektöründen yüzde 15 ve üzerinde pay almayı hedeflediklerini dile getirdi. Katılım bankalarının, son 10 yılda bankacılık sektörünün büyüme hızının 2 katı büyüdüğünü belirten Gürerk, katılım bankalarının sektördeki pazar payını da 2 katına çıkardığını sözlerine ekledi.

Gürerk, bu yılın ilk 4 ayında toplanan fonlarda yüzde 5, kullandırılan fonlarda yüzde 9, aktifte ise yüzde 8 artış sağlandığı ve bu doğrultuda 2015in, geçen yıldan daha iyi geçeceğine inandıklarını dile getiren Gürerk, Ziraat Katılım Bankasının da 9 gün sonra sektöre gireceğini anımsatarak, böylece 2015 yılında katılım bankacılığının daha çok büyüyeceğini söyledi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024