Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2200 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   26 Mayıs 2015 - 06:07

Kare Kodlu Çek ilk kez Şekerbankta

Büyüt
Küçült
Kare Kodlu Çek ilk kez
Ekonomi Haberleri › Kare Kodlu Çek ilk kez Şekerbankta haberi

Şekerbank, çekle ödemelerin daha güvenli hale getirilmesi amacıyla Kredi Kayıt Bürosu tarafından geliştirilen Kare Kodlu Çeki Türkiyede müşterilerinin hizmetine sunan ilk banka oldu.

Ekonomi Servisi

Şekerbank Genel Müdürü Halit Yıldız, uygulama ile güncel çek ödeme performansına akıllı telefonlar ile ve tek tuşla ulaşmanın mümkün hale geldiğini, çek kullanımı ve çekle alışverişin artacağını söyledi. Kare Kodlu Çekin ticaretin çekle finansmanındaki birçok tereddüdü ortadan kaldıracağına inandıklarını belirten Yıldız “Kare kod ile çekle ödemeleri daha güvenli hale getiriyor; ticaret işlemlerini kolaylaştırıyoruz. Bu ürünü ve avantajlarını Türkiyede müşterilerine sunan ilk banka olmanın heyecanını taşıyoruz.” dedi. Yıldız, uygulamanın; çek hamillerinin, çeki imzalayan kişilerin çek ödeme güçleri hakkında güncel ve pratik bilgilere ulaşmalarını sağlayarak çek kullanımını ve çekle alışverişi artıracağını belirtti. 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024