Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2518 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   23 Mart 2015 - 08:41

İzmir inovasyon buluşmasına 9 bin ziyaretçi

Büyüt
Küçült
İzmir inovasyon buluşmasına 9 bin
Ekonomi Haberleri › İzmir inovasyon buluşmasına 9 bin ziyaretçi haberi

Türkiyenin her ilinde yapılması planlanan yenilikçi fikir ve girişimlere açık bir Türkiye için düzenlenen İnovasyon Haftası Anadolu Buluşmaları 2015in en son durağı İzmirdi.

Birbirinden değerli ve renkli konuşmacıların bilgi birikimlerini ve deneyimlerini aktardıkları etkinlikleri, iki gün boyunca 9 bini aşkını ziyaretçi izledi. Bilim insanından moda tasarımcısına, ilkokul öğretmeninden sinema yapımcısına, siyasetçiden işadamına, savaş muhabirinden inavatörüne kadar hepsi alanında uzman isimlerin katıldığı inovasyon zirvesinde ‘sıradışı kadınlar paneli etkinliğin en çok ses getiren oturumlarından biri olurken, genç girişimciler de yenilikçi fikir ve projelerini işadamları ile paylaşma imkânı yakaladı.

Her ilin potansiyeli var

Türkiye İnovasyon Haftası 2015 İzmir kapsamında konuşan TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi ‘Dört yıldır gerçekleştirdiğimiz inovasyon etkinliklerimiz sonucunda konu çok farklı bir noktaya geliyor. Geçen yıla göre bu sene ilginin çok daha arttığını görüyoruz. İstanbulda Hollanda partner ülkemizdi İzmirde de teknoloji konusunda önemli bir potansiyele sahip İsviçre partner ülkemiz oldu. Her yıl yenilikler ekleyerek etkinliklerimizi sürdürüyoruz. ‘İnovasyon artık olmazsa olmazımız. Katma değerli üretimi ve üretimde sürekliliği sağlamamız gerekiyor”diye konuştu.  

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024