Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2432 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   07 Nisan 2015 - 06:21

İş Bankasından emekliye 50 lira değerinde hediye Hoşgeldin Maxi Puan

Büyüt
Küçült
İş Bankasından emekliye 50 lira değerinde hediye Hoşgeldin Maxi
Ekonomi Haberleri › İş Bankasından emekliye 50 lira değerinde hediye Hoşgeldin Maxi Puan haberi

Emekli maaşını İş Bankasından alanlara 50 Maxi Puan hediye. Ayrıca uygun koşullarda kredi imkanı mevcut.

İş Bankası emeklilerin finansman ihtiyacına yönelik yeni kampanyalar düzenliyor. Bankanın kredi kartını kullanan emekli müşterilere özel emekli maaşlarını aldıkları ayı izleyen ayda tek seferde 50 lira ‘Hoşgeldin Maxi Puan hediye ediliyor. İş Bankası Bireysel Bankacılık Pazarlama Bölümü Müdürü Engin Topaloğlu İş Bankasının emeklilere özel uyguladığı kampanyalar hakkında şu bilgileri verdi: “Müşterilerimize emeklilik dönemindeki beklenti ve ihtiyaçlarına uygun,katma değeri yüksek hizmet sunuluyor.  SGK emekli maaşını bankamızdan alan emekliler, bankacılık işlemleri için ihtiyaç duyduklarında, 1.300ü aşkın şubemiz ve 6.300üaşkın bankamatik ile zahmetsiz ve kolayca bankamıza ulaşabiliyor.”

Özel avantajlar var

Topaloğlu şöyle devam etti; “Tasarruflarını vadeli mevduat hesabında değerlendirmek isteyen Emekli Paketi müşterilerimize özel fiyatlı avantajlı koşullar uygulanıyor. Ayrıca 50 TL değerinde MaxiPuanı hediye ediliyor.”

4 yakınını gönderene 200 lira puan

Topaloğlu ayrıca emeklilerin yakınlarının da İş Bankasına yönlendirilmesi durumunda Maxi Puanların katlayarak çoğaldığını belirterek “Geçen sene düzenlediğimiz ve bu yıl 1 Nisan- 30 Haziran arasında geçerli olacak şekilde yenilediğimiz Referans Emekli kampanyamızla Emekli Paketi müşterilerimiz, bankamıza emekli yakınlarını önerdiklerinde ve bu kişiler de maaşını bankamızdan almaya başladıklarında, 50 TL MaxiPuan kazanıyor. Bankamıza 4 emekli yakınını öneren müşterilerimiz ise 200 TL MaxiPuan kazanabiliyor. Müşterilerimize sunduğumuz ayrıcalıklardan bir diğeri, İş Bankası kredi kartlarını kullandıkları sürece her ay alışveriş tutarları üzerinden kazanacakları MaxiPuanın yüzde 20si kadar ekstra Maxi Puan hediye edilmesidir. Ayrıca emeklimaaşlarının yattığı vadesiz hesaptan hesap işletim ücreti alınmıyor, kredi kartlarından yıllık ücret tahsil edilmiyor.”

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024