Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2005 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   15 Haziran 2015 - 07:11

Halkın yarısı zor günlere hazırlıksız

Büyüt
Küçült
Halkın yarısı zor günlere
Ekonomi Haberleri › Halkın yarısı zor günlere hazırlıksız haberi

NN Hayat ve Emeklilik, IPSOS işbirliğiyle gerçekleştirdiği Türkiyede Birikim ve Korunma İhtiyaçları Araştırmasının sonuçlarını açıkladı. Yapılan araştırmaya göre, bireylerin yüzde 53ü beklenmedik durumlara karşı finansal olarak hazırlıksız.

NN Hayat ve Emeklilik, pazarı ve potansiyel müşterileri mercek altına almak, müşterilerini daha iyi anlamak ve inovatif ürünler geliştirmek için IPSOS ile bir araştırma gerçekleştirdi. Türkiye genelinde 12 büyükşehirde gerçekleşen araştırma, halkın gelecek beklentilerini ve birikim alışkanlıklarını ortaya koydu. Yapılan araştırmanın sonucuna göre, ailesinin ve çocuklarının geleceğinden endişe duyanların oranı yüzde 44 çıktı. Araştırma, insanların beklenmedik durumlara karşı hazırlıklı olmadığını, yatırım yaparken ise uzman görüşüne ihtiyaç duyduğunu ortaya koydu. Türkiyedeki bireylerin yüzde 44ü ailesinin ve çocuklarının geleceğinden endişe duyarken, ankete cevap verenlerin yüzde 53ü ise beklenmedik durumlara karşı hazırlıklı olmadığını söyledi. İnsanların yüzde 84ü kötü gün parasının önemli olduğuna inanırken, bu amaçla birikim yapanların oranı yüzde 61de kalıyor.

Önceliklere uygun çözüm

Yaptıkları araştırmayla Türkiyede halkın gelecek beklentileri ve birikim alışkanlığına ışık tutmayı amaçladıklarını belirten NN Hayat ve Emeklilik Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Deniz Kalafat Uysal şu şukilde konuştu: “Türkiyedeki bireyler beklenmedik durumlara karşı finansal olarak hazırlıklı değil. NN Hayat ve Emeklilik, ailelerin kendi geleceklerini kontrol edebilmelerine yardımcı oluyor.”





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024