Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2751 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   01 Nisan 2015 - 06:31

Gelir testinde süre 6 ay uzatıldı

Büyüt
Küçült
Gelir testinde süre 6 ay
Ekonomi Haberleri › Gelir testinde süre 6 ay uzatıldı haberi Genel Sağlık Sigortasında gelir testi için dün sona eren başvuru süresi altı ay uzatıldı.
Ekonomi Servisi

Karar Resmi Gazetede de yayınlandı. Sosyal Güvenlik Kurumundan (SGK) yapılan yazılı açıklamada ise genel sağlık sigortalısı olarak tescil edildiği halde gelir testine hiç başvurmayan vatandaşlar için gelir testine son başvuru süresinin 30 Eylül 2015e kadar uzatıldığı belirtilerek şunlar kaydedildi: “Genel sağlık sigortası prim borcu olan vatandaşlarımızın prim borcunu yapılandırmaları için kurumumuza son başvuru süresi 2 Kasım 2015e kadar, borçlarını yapılandıran vatandaşlarımızın ilk taksit ve peşin ödeme süresi ise 30 Kasım 2015e kadar uzatılmıştır”denildi.

Genel Sağlık Sigortası için yapılacak gelir testi sonucunda borçlar tescil tarihinden itibaren güncellenecek. Bu süre içinde gelir testi yaptırmayanların borçları ise en yüksek prim borcu üzerinden hesaplanacak.” 

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024