Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2231 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   19 Haziran 2015 - 02:10

Fransanın stratejik cazibe toplantısında tek Türk şirket

Büyüt
Küçült
Fransanın stratejik cazibe  toplantısında tek Türk
Ekonomi Haberleri › Fransanın stratejik cazibe toplantısında tek Türk şirket haberi

Fransa Ticaret Müşavirliğinin yabancı yatırım ve yatırımcıyı desteklemek amacıyla bu yıl ikincisini düzenlediği Stratejik Cazibe Konseyine Türkiyeden davet edilen tek şirket Yıldız Holding oldu.

Fransa Ticaret Müşavirliğinin, ülkedeki endüstriyel dönüşüm kapsamında yabancı yatırım ve yatırımcıyı desteklemek amacıyla, Fransada operasyonları ile öne çıkan şirket yöneticilerini bir araya getirdiği Stratejik Cazibe Konseyine Türkiyeden davet edilen tek şirket Yıldız Holding oldu. Yıldız Holding, Fransa Cumhurbaşkanı François Hollandeın da katılımı ile Pariste gerçekleşen toplantıda global sektör oyuncuları ile ülkeler arası işbirliğinin önemini konuştu. Fransa Ticaret Müşavirliği tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ve Fransada yatırımları bulunan uluslararası şirketlerin yöneticilerini, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande ve Fransa Başbakanı Manuel Valls da dahil olmak üzere Fransız hükümet yetkilileri ile bir araya getiren Stratejik Cazibe Konseyi (Strategic Attractiveness Council), 16 ülkeden 22 şirketin üst düzey yöneticilerinin katılımı ile 16 Haziranda Elize Sarayında yapıldı.

Fransada 815 çalışanı var

Türkiyeden davet edilen tek şirket olan Yıldız Holdingi temsilen ise konseye, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ülker katıldı. Fransa, özellikle United Biscuits satın alması sonrasında, Yıldız Holding için stratejik pazarlar arasında yer alıyor. Günümüz iş dünyasında işbirliği ve sinerjinin en önemli değerler arasında olduğunu ifade eden Ali Ülker “Yıldız Holding, 4 kıtada 14 ülkede üretim yapan bir şirket. Global oyuncu olmanın en önemli gerekliliklerinden biri, sahip olduğunuz tecrübe ve bilgiler ile küresel iş dünyasına katkı sağlamak. Bu bağlamda ülkeler arası işbirliklerinin çok önemli olduğunu düşünüyorum” dedi. Ağırlıklı olarak Fransa olmak üzere Avrupada önemli yatırımları bulunan ve istihdam sağlayan uluslararası şirketlerin katıldığı konsey davetlileri arasında Mars, Barilla, Novartis, Siemens gibi şirketlerden üst düzey yöneticiler de yer aldı. Yıldız Holdingin Fransa operasyonlarından elde ettiği brüt satışları 254 milyon Euro ve Fransada 815 çalışanı bulunuyor.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024