Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2420 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   27 Şubat 2015 - 06:08

Fiatın reklam panoları Bolluca hayvanlarına yuva oldu!

Büyüt
Küçült
Fiatın reklam panoları Bolluca hayvanlarına yuva

Türkiyede Tofaş çatısı altında temsil edilen Fiat, çok özel bir projeyi hayata geçirerek Bolluca Hayvan Barınağındaki bakıma muhtaç hayvanların yuva ihtiyaçlarını karşıladı. Özellikle kış aylarındaki olumsuz hava koşullarında dışarda kalan sahipsiz hayvanların üşümemesi ve ıslanmaması için dev billboardlarda kullanılan reklam malzemelerinden geri dönüştürülerek yapılan yuvalar, Bolluca Hayvan Barınağına bağışlandı. Bu projeye özel hazırlanan video, #sokaktakidostlar hashtagi ile Fiatın sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.



Bollucadaki barınak için 6 set yuva hazırlayan Fiat, toplam 430 metrekare vinil, 110 metre demir ve 30 metrekare kontrplak malzemeyi yuvaya dönüştürdü. Yuvaların yapımında Fiat 500 Ailesinin iletişiminde kullanılan 10 adet dev billboard ilanının yanı sıra yeni nesil Ducatonun iletişim çalışmalarında kullanılandemir boru ve kontrplaklardan yararlanıldı. Fiat, yıl boyunca yürüteceği açık hava iletişim çalışmalarında kullanılacak malzemeleri geri dönüştürerek barınağa olan desteğini sürdürecek.



Fiatın gerçekleştirdiği bu proje, açık hava reklamcılığında kullanılıp süresi dolduktan sonra tamamen atıl durumda kalan çeşitli malzemelerin geri dönüştürülebilmesi açısından da güzel bir örnek teşkil ediyor. Fiat 500 Ailesinin iletişimi için kullanılan reklam panolarının yapımından, açık hava reklamları bittikten sonra malzemelerin yuvaya dönüştürülmesi ve Bollucaya taşınmasına kadarki sürecin hikyesini anlatan video, Fiatın sosyal medya hesaplarından izlenebiliyor.



 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024