Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2056 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   09 Nisan 2015 - 11:55

Faiz artırımı beklentisi doları ateşledi

Büyüt
Küçült
Faiz artırımı beklentisi doları

Fedin toplantı tutanaklarında, ABD ekonomisinin yıla zayıf bir başlangıç yapmasına karşın bu yıl içinde faiz artırımı yapılması kararlılılğının vurgulanması dolara güç kazandırdı.

Tutanakların açıklanmasından önce 2.58 - 2.59 lira aralığında hareket eden dolar, Fedin faiz artırmada kararlı olduğunun anlaşılmasıyla yükseldi ve 2.6025 liraya kadar yükseldi.

Fedin faiz kararını toplantının tutanaklarında, faizlerin Haziran ayında artırılması konusunda kapı aralık bırakıldı. Tutanaklara göre, Fedin bazı üyeleri Haziranda bir faiz artırımı yapılmasını desteklerken, karşı çıkanların da ekonomideki toparlanmanın faizlerin artırılması konusunun önümüzdeki toplantıda görüşülmesine olanak verecek kadar iyi olduğu görüşünü dile getirdi.

DHA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024