Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3041 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   15 Mart 2015 - 06:06

Ev tekstilinde hedef pazar İran

Büyüt
Küçült
Ev tekstilinde hedef pazar
Ekonomi Haberleri › Ev tekstilinde hedef pazar İran haberi

İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği, tekstilin sektör bileşenleri ve tekstil bölgeleriyle yürüttüğü Ortak Akıl Toplantılarında Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği ile bir araya geldi.

Toplantıda tekstil sektörünün ihracatı ve gelişiminde ev tekstili sektörüne düşen pay, sektörün gelişimi için neler yapılabileceği, ihracatta hangi pazarlara odaklanmanın Türk tekstil sektörünü büyüteceği gibi konular ele alındı. İTHİB Başkanı İsmail Gülle “Ev tekstili ihracatımız 2.1 milyar dolar. İtalyada yüzde 5 artış, Almanyaya yüzde 1 artış, İngiltereye yüzde 14 artış ve İrana da yüzde 42 artış yaşandı. Burada da görülüyor ki İran pazarına odaklanmak gerekli. 80 milyonluk bu nüfusun ihtiyaçları da yüksek. Ticari heyetlerimizle birlikte siyasi havanın da iyi olduğu bu ülkeye yatırım yapmak önemli” dedi.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024