Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3095 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   24 Ocak 2015 - 12:03

En İyi Toplantı Şehri İstanbul seçildi

Büyüt
Küçült
En İyi Toplantı Şehri İstanbul

Orta ve Güneydoğu Avrupa toplantı sektörü dergisi Kongres Magazine tarafından düzenlenen Toplantı Yıldızları Ödülleri Meeting Star Awards yarışmasında, 2014 büyük ödülünü İstanbul kazandı. Jüri, birinciliği doğa ve kültürel faktörler, genel ve ulaşım altyapısı, turizm altyapısı, mekan ve hizmet kalitesi kriterlerine göre belirledi.

Orta ve Güneydoğu Avrupa şehirleri çapında, toplantı yapılan toplam 45 şehir arasından, En İyi Toplantı Şehri kategorisinde 5 üzerinden 4, 71 puanla büyük başarı elde ederek İstanbul birinci, Prag ikinci oldu. 21 Ocak 2015de Slovenyanın başkenti Lübyanada, Conventa Fuarında gerçekleşen ödül törenine, TUGEV- Turizm Geliştirme ve Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bahadır Yaşık ve ICVB- İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu Genel Müdürü Özgül Özkan Yavuz katıldı.

KONGRE TURİZMİNİN MARKA ŞEHRİ İSTANBUL

Bahadır Yaşık Meeting Star Awards ödülüyle, Dünyanın en önemli kongre ve toplantılarına ev sahipliği yapan İstanbulun doğal güzelliği, kültürel zenginliği ve mekanları, 8 bin 500 yıllık tarihi ve hizmet anlayışındaki kalitesini bir kez daha duyurmuş olmaktan ve En İyi Toplantı Şehri ödülü ile taçlandırılmasından dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Uluslararası kongre sektörünün en önemli birliklerinden biri olan ICCAnın yayınlamış olduğu 2013 yılı istatistiklerine göre dünya kongre şehirleri arasında ilk 10 da yer alan İstanbul, dünya kongre turizminin marka şehirlerinden biri konumundadır, yenilikçi ve dinamik adımlarla bu marka daha da büyüyecektir şeklinde konuştu.

İHA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024