Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2088 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   04 Nisan 2015 - 06:26

En Beğenilen Şirket ödülü yine Turkcellin

Büyüt
Küçült
En Beğenilen Şirket ödülü yine
Ekonomi Haberleri › En Beğenilen Şirket ödülü yine Turkcellin haberi

Turkcell, Türkiyenin En Beğenilen Şirketleri araştırmasının birincisi oldu. Bu yıl 15incisi yayınlanan araştırmanın sonuçlarına göre Turkcell, son 8 yılda 7. kez listenin zirvesinde yer aldı.

Geleneksel ‘Türkiyenin En Beğenilen Şirketleri araştırması ödülleri sahiplerini buldu. İş dünyasının önde gelen yöneticilerinin seçimiyle 2014 yılı şampiyonu seçilen Turkcellin ödülünü 31 Mart akşamı İstanbul Conrad Otelde düzenlenen törende Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş aldı. İlk kez 2007 yılında en beğenilen şirket seçilen Turkcell, bu sonuçla son 8 yılda 7. kez zirveye oturmuş oldu. Capital dergisi tarafından gerçekleştirilen araştırma ile Turkcell, ‘En Beğenilen Şirket ödülünün yanında ‘Telekomünikasyon sektörünün en beğenilen şirketi ödülüne de layık görüldü.

Yatırım yapmaya devam

Turkcell adına ödülü alan Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş, şöyle konuştu: “Bir kez daha ‘En Beğenilen Şirketler sıralamasında zirvede yer almanın gururunu yaşıyoruz. Bu başarının arkasında yönetim takımımız, çalışanlarımız, iş ortaklarımız ve müşterilerimizle tam bir takım ruhu içerisinde ve çok çalışarak başarıya odaklanmamız yatıyor. Bundan sonra da yatırımlarımızla, teknolojimizle insanımıza, şirketlerimize ve ülkemize faydalı işler yapmaya devam edeceğiz.”

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024