Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1898 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   09 Mayıs 2015 - 05:36

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her zaman özel sektör yoluyla büyümeden yana olduk

Büyüt
Küçült
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her zaman özel sektör yoluyla büyümeden yana
Ekonomi Haberleri › Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her zaman özel sektör yoluyla büyümeden yana olduk haberi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, daha çok büyüme ve istihdam için iş dünyasının kendileriyle birlikte hareket ettiğinden emin olmaları gerektiğini vurguladı. Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde düzenlenen B20 Türkiye İş Dünyası Liderleri Forumu, Cumhurbaşkanı Erdoğanın katılımıyla başladı.

Forumda konuşan Erdoğan, Türkiyenin 1 Aralıktan itibaren G20nin dönem başkanlığını yürüttüğünü hatırlatarak, “Bu görev ülkemiz açısından tarihi bir fırsat olmakla birlikte, bize büyük bir sorumluluk da yüklüyor. Küresel ekonomideki sorunların kronik hale gelmeye başladığı bir dönemde, bu görevi üstlenmiş olmamız sorumluluğumuzu daha da artırıyor” dedi.  Erdoğan, Antalyada 15-16 Kasım tarihlerinde yapılacak G20 Liderler Zirvesinde bugüne kadar yapılmış olan tüm zirvelerden çok daha farklı, çok daha dolu dolu ve çok daha geleceğe yönelik farklı bir milat oluşturacağına inandığını söyledi. “Her zaman özel sektör yoluyla büyümeden ve istihdam oluşturmadan yana olduk” diyen Erdoğan, şunları söyledi: “Ülkemizde son yıllarda istihdamın ağırlığının özel sektöre kaymış olması bunun en önemli göstergesidir.

Küresel ekonomi de büyümeye ulaşmak için özel sektörün daha çok yatırım yapması, daha çok istihdam sağlaması gerektiğini düşünüyoruz. Bizler hükümetler ve devletler olarak sizin yolunuzu açmak, önünüzdeki engelleri temizlemek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Ancak daha çok büyüme için, istihdam için, vatandaşlarımızın refah düzeyini artırmak için iş dünyamızın bizimle birlikte hareket ettiğinden emin olmalıyız. Siyasi irade olarak aldığımız kararların ve uygulamaya koyduğumuzun politikaların sahiplenilmesi şarttır.”

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024