Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2085 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   20 Mayıs 2015 - 06:19

Çin, Türk turistleri davet ediyor

Büyüt
Küçült
Çin, Türk turistleri davet
Ekonomi Haberleri › Çin, Türk turistleri davet ediyor haberi

Çin Halk Cumhuriyeti Turizm Bakanlığı, tarihi İpek Yolunun turizm yolu olarak tanıtılması amacıyla İstanbulda bir tanıtım düzenledi.

Çin turizm gecesi adı altında gerçekleştirilen etkinlikte İpek Yolu üzerinde bulunan 13 ayrı vilayetin tanıtımı yapıldı, kurulan stantlarda şehirlere dair bilgilendirmeler gerçekleştirildi. Hemisphere Turkey tarafından organize edilen geceye Çin Halk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Zhang Qingyan, TURSAB Başkanı Başaran Ulusoy ve turizmciler katıldı. Çin Turizm Heyeti Başkanı Yang Liu “Çin ve Türkiye arasındaki turizmin gelişmesi için işbirliği hedefliyoruz. İpek Yolunun global bir turizm kanalı olmasını istiyoruz. Güzel Çin, Türk turistleri bekliyor” dedi. TURSAB Başkanı Ulusoy da “Maalesef uçak seferleri yeterli değil. Bu kadar uçakla ancak 200 bin kişi oluyor” dedi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024