Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2203 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   16 Nisan 2015 - 06:06

CHP Avrupalılara TRTyi böyle şikayet etti

Büyüt
Küçült
CHP Avrupalılara TRTyi böyle şikayet
Ekonomi Haberleri › CHP Avrupalılara TRTyi böyle şikayet etti haberi

Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatının seçim gözlemcileri, TBMMde muhalefet partilerinin temsilcileriyle görüştü. CHP, MHP ve HDP ile görüşen heyetin gündeminde 7 Haziran seçimleri vardı.

Nevin Bilgin

Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatının (AGİT) seçim gözlemcileri, TBMMde muhalefet partilerinin temsilcileriyle görüştü. Türkiyede seçim güvenliğini olumsuz etkileyebilecek etkenler üzerinde duran heyet, “İç Güvenlik Paketi seçmen tercihini etkilemek için kullanılır mı?” diye sordu.

AGİT heyeti, TBMMde CHP Grup Başkanvekili Levent Gök ve MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural ile ayrı ayrı görüştü. Gök, görüşme öncesinde yaptığı kısa açıklamada, önemli bir seçime doğru giderken kamuoyu ilgisinin bu yöne odaklandığına dikkati çekti. 

TRTYİ ŞİKAYET ETTİLER

Seçimle ilgili kaygılarını ileten Gök, TRTnin CHPnin reklam filmini yayınlamamasını şikâyet etti. Heyet, daha sonra MHP Grup Başkanvekili Vural ve MHP Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş ile basına kapalı bir görüşme yaptı. MHPliler özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde seçmenin PKK ve devlet güçleri arasında kalarak oy vereceği endişesi taşıdıklarını bildirdi. MHPLiler seçim kampanyalarında “Hukuk devleti, yolsuzluk ve ekonomi konularının ele alınacağını bildirdi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024