Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2217 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   07 Mayıs 2015 - 05:52

CarrefourSAdan üç ayda 112.7 milyon lira kr

Büyüt
Küçült
CarrefourSAdan üç ayda 112.7 milyon lira
Ekonomi Haberleri › CarrefourSAdan üç ayda 112.7 milyon lira kr haberi

Geçen yılı Sıçrama yılı olarak belirleyen ve bu çerçevede mağaza konseptinden insan kaynaklarına, teknolojiden büyümeye kadar birçok alanda yatırımlar yapan CarrefourSA, Vites Büyütme olarak adlandırdığı 2015 yılına da kr ederek başladı.

Ekonomi Servisi

CarrefourSA, 2015 yılı ilk çeyreğinde net kârını 112 milyon 748 bin liraya çıkardı. CarrefourSA Genel Müdürü Mehmet T. Nane “Mağaza konseptinden taze gıdaya, insan kaynaklarından teknolojiye kadar tüketicilerimizin taleplerini de göz önüne alarak hemen her alanda yatırımlar gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Vites büyüttüğümüz 2015 yılında kayda değer bir karlılık ve ciro artışı bekliyoruz. Buna göre satışlarımızı 2015te, 2014e oranla yüzde 30 artıracağız. Hedefimiz 2015 yılı sonunda 4 milyar lira ciroya ulaşmak. Bu sene, Türkiyenin dört bir yanında 200 yeni market açarak 2.500 kişiye istihdam sağlayacağız.” 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024