Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2369 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   21 Mart 2015 - 05:38

Borusan Pensilvanyada ihale aldı

Büyüt
Küçült
Borusan Pensilvanyada ihale
Ekonomi Haberleri › Borusan Pensilvanyada ihale aldı haberi

Borusan Mannesman, ABDnin Pensilvanya eyaletinde inşa edilecek doğalgaz hattı projesinin 152 milyon dolarlık boru tedarik ihalesini kazandı.

İhale 321 km uzunluğundaki doğal gaz hattı projesini kapsıyor. Borusandan yapılan açıklamada söz konusu projenin, şirketin stratejik büyüme alanlarından biri olan büyük çaplı enerji hat boruları pazarında, son 6 ay içinde ihalesini kazandığı TANAP ve ABD-Teksasda boru hattı projelerinin ardından aldığı 3. büyük proje olduğu da vurgulandı. Açıklamada “Aynı zamanda toplam ağırlığı bakımından bugüne kadar üretimini yapacağımız en büyük proje olma özelliğini de taşımaktadır. Şirketimiz, ABDnin önde gelen boru hattı operatörlerinin Türkiyede üretim yapan tek tedarikçisi olma özelliğini korumaktadır” denildi.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024