Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2215 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   13 Mayıs 2015 - 05:55

BES istikrarlı büyümesini sürdürüyor

Büyüt
Küçült
BES istikrarlı büyümesini
Ekonomi Haberleri › BES istikrarlı büyümesini sürdürüyor haberi

Bireysel Emeklilik Sisteminin 11 yıllık istikrarlı büyümesini bu yıl da devam ettirdiğini belirten MetLife Emeklilik Genel Müdürü Deniz Yurtseven, yıl sonuna kadar sistemde 900 bin yeni katılımcıya ulaşılabileceğini ifade etti.

Birinci çeyrekte Bireysel Emeklilik Sistemine 230 bin civarında yeni katılımcının dahil olduğunu belirten Yurtseven, toplam katılımcı sayısının 5.3 milyonu geçtiğini belirtti. Yurtseven, 230 bin yeni katılımcının sektör için iyi bir rakam olduğunu dile getirdi. Yıl sonunda bu rakamın yaklaşık 900 bine ulaşmasını beklediklerini söyleyen Yurtseven, seçim öncesi ekonomik piyasalardaki durumun, dövizdeki hareketliliğin ve borsadaki düşük performansın Bireysel Emeklilik Sistemini çok etkilemediğini belirtti. Yurtseven, şunları söyledi: “2013te 20 milyar lira civarında olan fon büyüklüğü devlet katkısını dikkate aldığımızda 40 milyar lirayı aştı. Bu da sistemin istikrarlı ve anlamlı büyüdüğünün kanıtıdır.” 

 Yurtseven “Hazine in yayınlandığı yönetmelik, emeklilik ve hayat sigortası şirketlerinden bir süre sonra ömür boyu maaş alma imkanı verecek. Eksik noktalarımızı tamamladığımız takdirde 2016da sektörde yıllık gelir sigortalarıyla ilgili ürünler görebileceğiz. Böylelikle sadece Bireysel Emeklilik Sisteminden emekli olan kişiler için değil, toplu para sahibi olan kişiler için de ömür boyu maaş mümkün olacak.”





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024