Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2636 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   14 Haziran 2015 - 05:39

Bekodan en büyük mağaza İstanbul Anadolu yakasına

Büyüt
Küçült
Bekodan en büyük mağaza İstanbul Anadolu
Ekonomi Haberleri › Bekodan en büyük mağaza İstanbul Anadolu yakasına haberi

Beko, 840 metrekare alan ile Türkiyedeki en büyük mağazasını Ataşehirde hizmete açtı. Arçelik Genel Müdürü Bulgurlu beyaz eşyada lider firma olarak faaliyet gösteriyoruz dedi.

Avrupada son 7 yılda en hızlı büyüyen beyaz eşya markası olan Beko, Türkiye pazarındaki konumunu da açtığı en büyük konsept mağaza ile güçlendirdiği açıklandı. Şirketten yapılan açıklamada Bekonun enerji verimliliğinde öncü, kullanıcı dostu özelliklerle donatılan, üstün teknolojiye sahip ve şık tasarımlı ürünlerini tüketicilere sunan Beko Piranlar Konsept Mağazası, 840 metrekare alan ile İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir Yeni Sahrada hizmet vereceği belirtildi.

6 kıtada faaliyeti var

Arçelik Genel Müdürü Hakan Bulgurlu açılışa ilişkin şunları söyledi: “500 bin metrekareyi aşan mağaza alanı ile Türkiyenin en büyük perakende gücüne sahip olan Arçelik, ülkemizin dört bir yanına yayılmış bayi ve yetkili servis ağı ile beyaz eşya ve tüketici elektroniği sektörünün lider kuruluşu olarak faaliyet gösteriyor. Uluslararası pazarlarda başarısını ve büyümesini her geçen gün artıran Beko markamız yeni mağazalarıyla Türkiyedeki güçlü konumunu ileri taşıyor. Türkiyedeki en büyük Beko mağazası olma özelliğini taşıyan Beko Piranlar Konsept, modern perakendecilik ve teknoloji yöntemlerini uyguladığımız mağazalarımızın en çarpıcı örneklerden birini oluşturuyor. Mağazamızda; yenilikçi tasarımlara ve yüksek teknolojiye sahip, kaliteli, enerji tasarruflu ve çevreci ürünlerimizi yepyeni bir müşteri deneyimi ile bir araya getireceğiz.” Avrupanın ikinci en büyük beyaz eşya markası Beko Avrupa, Amerika, Afrika, Asya ve Avustralya dahil olmak üzere 6 kıtada faaliyet gösterdiğini hatırlatan Bulgurlu “Avrupada son 7 yılda pazar payını en çok artıran ve en hızlı büyüyen beyaz eşya markası olan Beko, İngiltere ve Polonyada pazar lideri, Avrupanın en büyük beyaz eşya pazarı Almanyada da 5 yıl içinde 2 kat pazar payı artışıyla en hızlı büyüyen marka konumunda” diye konuştu.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024