Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2261 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   21 Mayıs 2015 - 06:16

BDDK: Bank Asyada belgeler tamam değil

Büyüt
Küçült
BDDK: Bank Asyada belgeler tamam
Ekonomi Haberleri › BDDK: Bank Asyada belgeler tamam değil haberi

Bank Asyadan kuruma gönderilmesi gereken belgelerin ve bilgilerin tamamlanmadığını açıklayan BDDK Başkanı Akben Bu işler siyasi boyutlara çekilmemeli dedi.

İmtiyazlı ortakların bilgisini gizlediği için yönetimi TMSFye geçen Bank Asyada son durumla ilgili açıklama yapan Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanı Mehmet Ali Akben, Bank Asyadan kuruma gönderilmesi gereken belgelerin ve bilgilerin tamamlanmadığını söyledi. Akben, Türkiye Katılım Bankaları Birliğinin (TKBB) 14. Olağan Genel Kurul toplantısının açılışının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

‘Gereken yapılacaktır

2015te Bank Asyadaki durumun çözülüp çözülmeyeceğine yönelik sorusu üzerine Akben “Tabii ki çözülür. O konular mecrasında gidiyor. Bu işleri siyasi boyutlara çekmenin anlamı yok. Bunlar bankacılık rakamları diliyle veya otoritenin oradaki denetimleriyle ortaya çıkan şeylerdir. Orada o duruma göre gereken yapılacaktır” yanıtını verdi. Akben, Bank Asyanın BDDKya göndermesi gereken eksik belgelere ilişkin soru üzerine de, şunları söyledi: “Benim bildiğim kadarıyla belgelerin herhalde tamamlanmadığını biliyorum. Tamamlanmış değil. TMSF tarafındayken bildiğim kadarıyla onlar tamamlanmış değil. Bilgiler tamamlanmış değil. O konuda da gereken yapılacaktır. Çünkü sorunları ne kadar çabuk sürede çözerseniz, sorunların ertelenmemesi sektör açısından çok daha iyi olur. Onun için sorunların daha çabuk çözülmesi taraftarıyım” diye konuştu. Belgelerin ne kadarının tamamlanması gerektiği yönündeki soruyu ise Akben “Bir toplantı yaptıktan sonra, arkadaşlarla bu konularla görüşmelerimizi yaptıktan sonra daha doyurucu bir açıklama yapabiliriz” şeklinde yanıtladı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024