Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3092 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   26 Mayıs 2015 - 06:07

Artaş kiralanabilir alanı 5 yıl içinde 350 bin metrekareye çıkaracak

Büyüt
Küçült
Artaş kiralanabilir alanı 5 yıl içinde 350 bin metrekareye
Ekonomi Haberleri › Artaş kiralanabilir alanı 5 yıl içinde 350 bin metrekareye çıkaracak haberi

Avrupa Konutları markasıyla binlerce aileyi ev sahibi yapan Artaş Grubu, inşaat sektöründe yakaladığı başarıyı turizm ve perakende de sürdürüyor.

Ekonomi Servisi

ArenaPark, ArmoniPark ve Kayseri Parkın tamamına sahip olan Artaş Grubu, bu üç AVMde ayda 2.5 milyon, yılda ise 30 milyon kişiyi ağırlıyor. Ortağı olduğu Carousel ve Vadi İstanbul AVM ile birlikte şu anda perakende sektöründe yaklaşık 200 bin metrekare kiralanabilir alana sahip olan grup, önümüzdeki beş yıl içinde bu rakamı 350 bin metrekareye çıkarmayı hedefliyor. Artaş Grubunun perakende sektöründeki çalışmalarını ve hedeflerini paylaşmak amacıyla düzenlenen toplantıda konuşan Artaş Grubu AVMler Koordinatörü ve ArenaPark Genel Müdürü Muhsin Erkoç, bu yıl Kayseri Parkın dokuzuncu, ArmoniParkın yedinci ve ArenaParkın ise dördüncü yılını kutladıklarını belirtti.

Yılda 30 milyon kişi

Erkoç “Bu üç AVM de bulundukları lokasyonda birer ilk. Bu nedenle hem bulundukları bölgenin, hem de sektörün gelişmesine önemli katkı sağladılar” diye konuştu. Bu üç AVMde ayda yaklaşık 2.5 milyon kişiye hizmet verdiklerini söyleyen Erkoç “Kayseri Parkın aylık ziyaretçi sayısı 650 bin, ArmoniParkın 1 milyon, ArenaParkın ise 800 bin. Yılda 30 milyon kişi alışveriş merkezlerimize geliyor” dedi. Erkoç, kiralamaları ArenaParkta TL, Kayseri Parkta Euro, ArmoniParkta ise hem TL hem Euro ile yaptıklarını, döviz kurundaki artıştan etkilenmemeleri için kiracılarına kolaylık sağladıklarını söyledi.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024