Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2071 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   22 Haziran 2015 - 08:17

Antalya otele doydu yeni rota ege

Büyüt
Küçült
Antalya otele doydu yeni rota
Ekonomi Haberleri › Antalya otele doydu yeni rota ege haberi

Sunis Hotels, Antalyadaki 4 otelinden sonra rotayı Ege Bölgesine kırdı. Grubun İzmirdeki ilk oteli Sunis Efes Royal Palace Resort&Spa 58 milyon Euroluk yatırımla hizmete girdi.

Merve Dikbaş

Antalyanın lüks otel zincirlerinden olan ve iç pazarda Jolly Turla tek yetkililik anlaşması yapan Sunis Hotels, yatırımlarının yeni rotasını Egeye çevirdi. Antalyadaki 5 yıldızlı 4 otelden sonra grubun İzmirdeki ilk oteli Sunis Efes Royal Palace Resort&Spa 58 milyon Euroluk yatırımla hizmete girdi. Açılış nedeniyle düzenlenen toplantıda konuşan Sunis Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ünal yatırım yaptıkları Özdereyi İzmirin incisi olarak nitelendirerek “Antalya, her zaman için turizmin başkenti ve cazibe merkezi olarak kalacak. Ancak Antalyanın otele doyduğunu düşünüyoruz. Bu yüzden biz de yeni destinasyon arayışına girdik. İzmir Özdere ve Seferihisar Doğanbeyde birini hayata geçirdiğimiz toplam 4 yatırımımız söz konusu” dedi. Seferihisar Doğanbeydeki otel yatırımı hakkında da konuşan Ünal, buradaki 120 bin metrekare arazi üzerinde termal resort ve sağlık turizmini konu alan bir proje planladıklarını belirterek “Arazimizin yakınında jeotermal kaynaklar mevcuttur ve toplam yatırım maliyetimiz arsa bedeli hariç 60 milyon Euro civarında olacak” dedi.

470 oda ve 13 havuz var

Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar ise Jollynin turizmdeki 28 yıllık maratonu boyunca partner seçiminde son derece titiz davrandığına dikkat çekti. Vardar “Bu titiz seçimimizin sonucu olarak bugün aralarında Sunis Hotelsin de yer aldığı Türkiyenin en önemli otelleriyle birlikte çalışıyoruz” dedi. Toplam 470 odasıyla hizmet verecek olan otelde 8 bin metrekarelik SPA, 3 bin metrekarelik havuz, 13 bar ve  6 alakart restoran da yer alıyor.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024