Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2606 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   02 Nisan 2015 - 06:07

Anadolu Sigorta 100 yaşında her eve girecek

Büyüt
Küçült
Anadolu Sigorta 100 yaşında her eve
Ekonomi Haberleri › Anadolu Sigorta 100 yaşında her eve girecek haberi

Anadolu Sigorta 90. yılını kutluyor. Kuruluş yıldönümü nedeniyle basın toplantısı yapan Genel Müdürü Musa Ülken 90 yılda 2.5 milyona yaklaşan müşteriye ulaştık. 100. yılımızda her hanede en az bir adet Anadolu Sigorta poliçesi olacak dedi.

Ekonomi Servisi

İş Bankası iştiraklerinden Anadolu Sigorta kuruluşunun 90. yılını kutluyor. Kuruluş yıldönümü nedeniyle 1. Genel Müdür Yardımcısı Filiz Tiryakioğlu ve Genel Müdür Yardımcısı Fatih Görenle birlikte bir toplantı düzenleyen Anadolu Sigorta Genel Müdürü Musa Ülken “90 yılda 2.5 milyona yaklaşan müşteri ve 4 milyondan fazla poliçe adedine ulaştık.

100. yılımız olan 2025te her hanede en az bir adet Anadolu Sigorta poliçesi olmasını hedefliyoruz” dedi. Anadolu Sigortanın ilk kurulduğunda kayıtlı sermayesinin 500 bin lira olduğunu, bugün ise bu rakamı 500 milyon liraya ulaştırdıklarını anlatan Ülken “Kurulduğumuzda 5 acenteyle başladık. Bugün 5 bin noktada hizmet veriyoruz. Anadolu Sigorta olarak Türkiyede ulaşmadığımız bir noktanın kalmadığını gönül rahatlığıyla söyleyebilirim” diye konuştu. Ülken, Anadolu Sigortanın prim üretiminin 2014 yılında yüzde 9.3 artışla 3 milyar TLye çıktığını, bu yıl ise yüzde 15 büyüme hedeflediklerini söyledi. Ülken, şirketin verdiği teminatların gayrisafi yurtiçi hasılanın yaklaşık 4 katını oluşturduğunu belirterek, hayat dışı şirketler arasındaki toplam pazar payının yüzde 13.2 olarak gerçekleştiğini söyledi.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024