Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2349 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   24 Mayıs 2015 - 06:17

Ali Fuat Taşkesenlioğlu: 2023 hedeflerinin en büyük destekçisiyiz

Büyüt
Küçült
Ali Fuat Taşkesenlioğlu: 2023 hedeflerinin en büyük
Ekonomi Haberleri › Ali Fuat Taşkesenlioğlu: 2023 hedeflerinin en büyük destekçisiyiz haberi 77. kuruluş yıldönümünü kutlayan Halkbank, 2020de dünyanın en büyük 150 bankası arasına girmeyi hedefliyor. Genel Müdür Taşkesenlioğlu 2023 hedeflerinin en büyük destekçisiyiz dedi.

Türkiye'nin en büyük bankalarından Halkbank, 77. kuruluÅŸ yıldönümünü kutluyor. Halkbank Genel Müdürü Ali Fuat TaÅŸkesenlioÄŸlu, 77 yıldır Türkiyeyi büyüttüklerini ve Türkiye ile birlikte büyüdüklerini belirterek, ÅŸunları kaydetti: “Biz kuruluÅŸ misyonundan taviz vermeden müşterilerine çaÄŸdaÅŸ bankacılığın her alanında hizmet veren bir bankayız. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını doÄŸru analiz ederek, tüm segmentlerde yenilikçi ürünler sunuyoruz. Bu faaliyetlerimiz sonucunda 2015 yılının ilk çeyreÄŸinde toplam kredilerimizi 143 milyar liraya, nakdi kredilerimizi 108.4 milyar lira ve toplam mevduatımızı 106.8 milyar liraya yükselttik. Bankamızın ilk çeyrek kârı da 584 milyon lira olarak gerçekleÅŸti. Üç çeyrek asrı geride bırakmış bir banka olarak, bundan sonra da yolumuza emin adımlarla ilerleyecek, faaliyetlerimizle Türkiyenin 2023 hedeflerinin gerçekleÅŸmesinin en büyük destekçisi olmaya devam edeceÄŸiz” dedi.

20 bin ağaçlı Hatıra Ormanı

Bu hedefleri gerçekleÅŸtirmek için çalışırken kurumsal vatandaÅŸlık bilincinden taviz vermeden toplumsal geliÅŸime katkıda bulunacak projeler de gerçekleÅŸtirdiklerini söyleyen TaÅŸkesenlioÄŸlu, bankanın 77. kuruluÅŸ yıldönümünde Çanakkalede bir Hatıra Ormanı oluÅŸturacaklarını belirtti. 20 bin aÄŸaçtan oluÅŸacak Hatıra Ormanı için Türkiye Erozyonla Mücadele, AÄŸaçlandırma ve DoÄŸal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) ile iÅŸbirliÄŸi yapan Halkbankın her çalışanı için bir fidan dikeceÄŸini, bugüne kadar çevre, kültür-sanat ve spor alanlarında pek çok projeye destek verdiklerini anlatan TaÅŸkesenlioÄŸlu, bu projeyle Türkiye için yarattıkları kalıcı deÄŸerlere bir yenisini eklemekten mutluluk duyduklarını, sosyal sorumluluk anlayışları çerçevesinde yeni projelere devam edeceklerini kaydetti. Bankanın 12 yılda elde ettiÄŸi baÅŸarılara deÄŸinen TaÅŸkesenlioÄŸlu “Görev zararı yazan bir bankayken, ülke ekonomisine bu kadar katkı yapan konuma gelmemiz büyük bir baÅŸarı. Biz çalışanlarımızla bu tabloyu daha iyi bir noktaya getirmek, Bankamıza yeni baÅŸarılar kazandırmak için çalışmayı sürdüreceÄŸiz” dedi. TaÅŸkesenlioÄŸlu, bankanın 2020de dünyanın en büyük 150 bankası arasına girmesini hedeflediklerini de belirtti.

‘Ãœlkemizi büyütmeye devam

Bu yılın ilk çeyreÄŸinde KOBÄ° kredilerini de içeren ticari kredilerini yüzde 6.9 artışla 81.8 milyar liraya yükselttiklerini belirten TaÅŸkesenlioÄŸlu “2002den bu yana KOBÄ° kredilerinde 38 kat büyüme elde ettik. 2015 ilk çeyrek itibariyle toplam nakdi kredilerimizin yüzde 40ı KOBÄ° kredilerinden oluÅŸuyor. Bu oran KOBÄ°lere verdiÄŸimiz desteÄŸi açıkça ortaya koyuyor. ‘Ãœreten Türkiyenin Bankası olarak ülkemizi büyütmeyi sürdüreceÄŸiz” dedi. TaÅŸkesenlioÄŸlu, Türkiyedeki 3 milyon 141 bin KOBÄ°nin 2 milyon 340 bininin mikro iÅŸletme niteliÄŸinde olduÄŸunu aktararak, bu alandaki pazar paylarının yüzde 20 düzeyinde olduÄŸunu ve daha fazla KOBÄ°yi de Halkbank hizmetleriyle tanıştırmak istediklerini kaydetti. TaÅŸkesenlioÄŸlu, faaliyetleriyle Balkan ekonomisine de destek verdiklerini belirterek, Balkanlardaki büyümelerini sürdüreceklerini kaydetti.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024