Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2303 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   08 Nisan 2015 - 06:26

Aksigortadan Hasar Danışmanlığı Modeli

Büyüt
Küçült
Aksigortadan Hasar Danışmanlığı
Ekonomi Haberleri › Aksigortadan Hasar Danışmanlığı Modeli haberi

Aksigorta müşterilerinin yaşadığı hasar anlarında daha fazla yanlarında olmak, bu süreci en kısa sürede çözüme kavuşturmak, uğradıkları kayıpları hızla telafi etmek üzere yeni bir projeyi hayata geçirdi.

Hasar sürecinin hızla tamamlanmasını sağlayan Aksigorta Bireysel Hasar Danışmanlığı Modeli, müşterinin 444 27 27 numaralı Aksigorta Hasar İletişim Merkezini aramasının hemen ardından devreye giriyor. Müşterinin çağrısı direk olarak hasar danışmanları tarafından karşılanarak müşterinin talebi veya önerisi kayıt altına alınıyor ve kendisine ne zaman dönüş yapılacağına dair bilgi veriliyor.

Aksigorta Hasar ve Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Dayoğlu konuyla ilgili şunları söyledi: “Şirketlere ulaşmak için müşterilerin en sık kullandıkları kanalların başında çağrı merkezleri geliyor. Müşteriler, çağrı merkezlerini aradıklarında sürekli bir başkasına aktarılmadan konusunda uzman tek bir müşteri temsilcisi tarafından en kısa sürede talebinin karşılanmasını istiyor. Aksigorta Bireysel Hasar Danışmanlığı Modelinin devreye girmesiyle birlikte müşterilerden gelen teşekkür mesajlarının sayısı hızla arttı” dedi.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024