Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2837 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   02 Nisan 2015 - 06:07

Akıllı KenTTler ile tasarruf sağlanacak

Büyüt
Küçült
Akıllı KenTTler ile tasarruf
Ekonomi Haberleri › Akıllı KenTTler ile tasarruf sağlanacak haberi

Türkiyenin ilk entegre akıllı şehir projesini Karamanda hayata geçiren Türk Telekom Grubu Akıllı KenTT çözümlerini diğer illerde de uygulamaya başladı.

Bir yandan hayatı kolaylaştırırken, bir yandan da tüketimi ve maliyetleri azaltan ‘Akıllı KenTT uygulamaları 7 ilde daha enerji tasarrufu, akıllı güvenlik sistemleri, internet servisi, trafik ve park çözümleri gibi pek çok konuda önemli kazançlar sağlıyor. Ankara, Bursa, Mersin, Gaziantep, Tokat, Çorum ve Boluda yerel yönetimler altyapısı Türk Telekom Grubu tarafından sağlanan ‘Akıllı KenTT uygulamalarından faydalanmaya devam ediyor.

Türkiyede öncü durumdayız

Dijitalleşme adımlarını, kamu hizmetlerine ve şehir hayatına taşıyarak, Türkiyede yine bir ilki gerçekleştirdiklerini belirten Türk Telekom Grubu Strateji ve İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun “Akıllı Şehirin olmazsa olmazı fiber altyapı. Türk Telekom Grubu olarak Türkiyenin her köşesine ulaşan 194 bin kilometrelik fiber ağımızla öncü konumdayız ve akıllı şehir teknolojisini tüm Türkiye ile buluşturmaya hazırız” dedi.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024